tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kuka voisi kello seisauttaa ja ajan pysayttaa

Moi!

Heti alkuun ilmoitus et mun kone hajos taas, joten nyt tulee kuvattomii postauksii hetken aikaa ennen ku saan koneen takaisin (voi olla et en saa sita takas ennen ku oon takas Suomessa) tai loydan koneen, jolle voin lataa kuvia...

Washington D.C.:sta on kotiuduttu perjantaina ja oli kyl sairaan mahtava reissu! D.C. on vaan niin sairaan siisti paikka! Jotenki samaan aikaan suurkaupunki ja sellanen pieni Helsinkimainen paikka. Kaikki monumentit oli niin siistei ja arkkitehtuuri D.C.:ssa oli ihan omaaluokkaansa. Ma haluun takas sinne! Ja kaiken kaikkiaan ma tykkasin D.C.:sta paljon enemman ku NYC:sta. D.C. on vaan paljon siistimpi (siiis ei niin likainen kuin NY)  ja sata kertaa klassisempi. Tonne on pakko paasta uudelleen! Teen sit paremman postauksen ku on aikaa ja mahdollisesti myos kuvamateriaalia!

Huomenna aamulla ois muutto kolmanteen perheeseen ja aika sekavilla fiiliksilla taas mennaan. Toisaalta haluun muuttaa mut toisaalta en, et itkemista on varmaan taas huomenna luvassa. Ma en tosin kerkee ku heittaa mun kamat uuteen kotiin ja sit pitais ottaa suunntaks SALT LAKE CITY with Valeria pariks paivaks! SOO SWEET!

BTW ostin Prom-mekon pari viikkoo sitten et nyt ois kengat hakusessa seuraavaks!

Henna

Ei kommentteja: