lauantai 10. maaliskuuta 2012

Tamarack!

Moi!

Oltiin tos pari (köhköh) viikkoo sitten laskettelee Tamarack-nimisessä laskettelukeskuksessa. Ajomatka sinne oli sellanen pari tuntii ja se hiihtokeskus oli ihan kivan kokonen. Rinteet oli ihan jumalattoman pitkii mut niit ei sitten ollu kauheen montaa et samoi rinteit tuli hinkattuu ihan kiitettävästi parin päivän aikana.

Lauantaina lähettiin heti aamusta laskemaan ja meiän piti mennä vuokraa kamat mun hostveljille. Siel vuokrauspaikassa piti täyttää tollanen check-in-juttu ja mä melkein sekosin ku näin et kielivaihtoehtona oli SUOMI!!!



Sää ei ollu mikään huippu ton viikonlopun aikana mut maisemat oli silti ihan kivat 




Beth (hostmom) ja Jack


Minä, Colin ja Mike (hostdad)


Tamarack meni konkurssiin ku ne oli rakentamassa tätä hiihtokeskusta ja tuol on tosi paljon mökkejä ja rinneravintoloita, jotka on vaan jätetty puolivalmiiks ku rahat loppu kesken... Jonain päivänä toi mesta tulee olemaan niin siisti paikka et huhhuh! Lisää hissejä ja lisää rinteitä nii mä ainakin tuun ihan varmasti laskee tonne uudestaan jos vaan satun tulee Idahoon talvella!





Meiän "mökki"... Meit oli tuol mökillä 12 (?) ja tilaa riitti kaikille. Tosin toi mökki oli viissin suunnattu 10 sänkyjen puolesta, koska mä bunkkasin olohuoneen sohvalla (kauheeta en osannu kirjottaa sohvaa suomeks! oli pakko kattoo googlesta miten se kirjotetaan). Tuol mökillä oli mm. hot tub, joka oli kyl ahkeras käytös :)

Sunnuntai meni kans hiihtäessä. Meil ei siis ollu kouluu maanantaina, koska oli Presidents' day ja se oli vapaapäivä koulusta.




Illalla mentiin sit syömään porukkalla ja maanantai aamusta lähettiin sitten takas Boiseen...


Henna

Ei kommentteja: