lauantai 15. lokakuuta 2011

Homecoming: one of the best days ever

Heijsan!

Nytten tulee sitten postaus varsinaisesta homecoming-päivästä eli lokakuun ensimmäisestä päivästä, joka oli lauantai! Toi koko lauantai oli aivan awesome!


Aamulla mentiin porukalla Saran luo syömään aamupalaa ja aamupala oli kyllä aivan uskomaton! Oli sataa erilaisesta bagelia, hedelmiä, piirakkaa, pekonia, munakokkelia ja vaikka mitä!



Sara oli koristellu aamiaspöydän Boise High:n värein  (musta, punainen ja valkoinen) ja merirosvoteemaisesti, koska meiän homecoming teema oli siis Night in Neverland...


Aamupalan jälkeen päätettiin lähtee ottaa kuvia läheiseen puistoon ja siellä vierähti sitten tovi vaan ihan sellaseesen yleiseen pelleilyyyn :))










Aamupalan jälkeen oli sitten pari tuntii aikaa vaan duunaa jotain ja tajusin sitten yhtäkkii että voi kökkö mulla ei oo sitä kukkajuttuu mun deitille. No mun hostmom soitti sitten tuttavalleen, joka on kukkakauppias ja hän lupas ystävällisesti tehä sen kukkasysteemin.

Kolmen aikaan Ashley ja Ellery tuli meille ja alettiin laittaa toistemme hiuksii ja meikkaamaan... Oli välillä kyllä sellasta säätämistä et oksat pois mutta ainakin oli hauskaa ja loppujen lopuks me näytittiin aivan upeilta :D






Hiustenlaitto/meikkaus-operaation jälkeen lähettiin kohti sellasta puistoo, jossa otettiin sitten ne viralliset homecoming-kuvat! Paikalla oli Saran äidin tuttava, joka oli ammattivalokuvaaja ja Elleryn deitin äiti, joka myös oli ammattivalokuvaaja. En oo vieläkään saanu siitä Elleryn deitin äidin kuvia ja mulla on vähä sellanen fiilis et mä en välttämättä ees saa niitä mutta pidetään sormet ja varpaat ristis et saan ne helvatun kuvat!




Kuvien ottamisen jälkeen lähettiin Good Wood-nimiseen ravintolaan syömään ja ruoka oli kyllä hyvää ja kaikin puolin oli hauskaa!




Varsinaiset tanssit alko 8 ja me oltiin siellä joskus puol 9 aikoihi. Tanssit pidettiin vanhassa liikkasalissa ja ennen ku pääs sinne saliin sisään kaikkien piti ottaa kengät pois, koska muutama vuos sitten liikkasalin lattia oli jouduttu uusimaan kokonaan homecoming tanssien jälkeen...Tanssit oli kivat ja sali oli koristeltu upeesti ja dj oli hyvä ja kaikin puolin ainakin mulla oli tooosi hauskaa!

Tanssien jälkeen mentiin Ashleylle syömään jäätelöö ja kattomaa leffaa tai no alotettiin kattomaan mutta kaikki oli niin väsyneitä, että kaikki päätti lähtee himaan nukkumaan :))

Henna

2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Oon täs parin päivän sisäl lukenu kaikki nää sun postaukset ja ehdottomasti jään seurailemaan :) kuulostaa nää homecoming tanssitki tosi kivoilta ja vitsit ku ootte ollu nätteinä!
ps. onks toi tokavikas kuvas sun deittis?;)

Henna kirjoitti...

Lotta: kiva kun tykkäät mun blogista :)) Ja jooo tokavikas kuvassa on "date/escort/miks sitä sitten haluu kutsuu... :)