lauantai 6. elokuuta 2011

Nyt se on sit menoo

Moi!

Nyt on sitten lähtö edessä oikeesti! Kone lähtee 14.10 ja kentäl pitäis olla jo puol 12... Laukut on pakattu suurinpiirtein ja niitten painotki on iha sallituis rajois, ONNEKS! Ehkä mä vielä pikaisesti karsin jotain kamaa pois, et voi sit New York:ssa shoppailla ees jotain... Mutta siis seuraava postaus tulee sitten tuolta rapakon takaa! Heippa kaikille ja pitäkää hauska vuosi! Pitäkää lippu korkeella ja menkää kattomaan lätkän MM-kisoja!



XOXO
Henna

6 kommenttia:

Anette kirjoitti...

Hyvää matkaa Henna! Nähään vuoden päästä <3 :') ps. sä viet ne iha 6-0 uinnis ;) <3

Katariina kirjoitti...

Mä en kuuntele tota biisii todellakaa enää ikinä!

Julia kirjoitti...

Aaapua nyt sä oot jo siel nykis, mut äää hyväää matkaa ja pidä toositosi hauskaa!!! :))

Anonyymi kirjoitti...

Oliks tosi vaikeeta päästä Rotareitten kautta vaihtoon? millasen hakemuksen teit kun hait sinne? mitä esim kerroit ittestäs? ja vaaditaanko hyvää englannin kielen taitoo kun mulla on aika huono. ja entä mihin piiriin mun kannattais ottaa yheyttä ku oon tampereelta päin? kiitos jos jaksat vastata :)

Anonyymi kirjoitti...

ja viä yks tärkee kysymys pitääkö omaan perheeseen ottaa vaihtari koska meijän perheellä siihen ei oikeen oo mahdollisuutta..

Henna kirjoitti...

anonyymi: vaikeus riippuu iha hakijoiden määrästä, mutta yleisesti Rotarit vaativat hyvää keskiarvoa ja koulumenestystä... Itse en todellakaan puhu hyvää englantia tai kirjota sitä, mutta pääsin silti. Kukaan ei edes testannut kielitaitoani... Vaihtoon haetaan KLUBIEN kautta etttä kannattaa ihan vaan googlata lähimmät rotaryklubit ja hakea niiden kautta. Itse kerroin vähän sitä sun tätä esseeessäni ja haastattelusssa myös... oman perheen ei välttämättä tarvitse olla hostperhe mutta sinun pitää sitten etsiä kolme perhettä suomeen tulevalle vaihtarille